Oktoberfest photobooth: Viel spass und stimmung!

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

Oktoberfest Photobooth, gegarandeerd veel plezier!

In lederhosen, Duitse hoedjes en bierfeest accessoires bezoeken de gasten de phototbooth en ontstaan de leukste foto’s.De gasten krijgen ze gratis mee naar huis! Een bierfeest is al één groot feest. Maar wat jullie gasten niet verwachten is een photobooth op een oktoberfest! Dit entertainment-concept verzorgen wij tot in detail in Oktoberfest stijl zodat dit perfect aansluit op jullie evenement. De feestvreugde wordt versterkt op locatie door de entertainment. Door de foto’s heeft het na het evenement ook nog waarde. De fotoprint gaat mee naar huis en digitale foto’s worden desgewenst op uw social media pagina geplaatst. Zo heeft het ook nog marketingwaarde of kunnen we er zelfs een marketingactie aan koppelen. Denk hierbij aan promotie van uw bedrijf of merk.

De Oktoberfest photobooth heeft een uitnodigende, open opstelling waarbij iedereen het plezier in onze kleine fotostudio kan zien en beleven. Dit werkt aanstekelijk, zodat gasten meerdere keren terugkomen. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals duitse hoedjes, oktoberfest accessoires, bierbrillen, boa’s, gekke mutsen, blonde pruiken en speciale oktoberfest props op stokje.
Natuurlijk passen wij de opmaak van de foto helemaal aan op jullie wensen én komen onze entertainers in gepast kostuum.
En het decor van de oktoberfest photobooth? Dat kan een egaal achtergrond doek zijn, een houten wand met rekwisieten of een compleet chalet als decor! De sneeuwmachine is ook nog optioneel!
Ook kun je kiezen uit diverse fotoformaten, fotopositionering op de fotoprint en opmaak.
Bij een groenscreen booth plaatsen wij de gasten op een berglandschap, in een bierstube of in een bierpul! Gegarandeerd een onvergetelijk beleving op uw oktoberfest!

Organiseer jij een openbaar Oktoberfest, een personeelsfeest in thema of een gezellig feest met je vereniging? Ook buiten oktober is de oktoberfest photobooth een succes! De oktoberfest photobooth is te boeken vanaf €750,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten.