Jungle & Safari Photobooth ludiek nieuw thema!

Check onze video tijdens Elsom open air festival!

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

Jungle & Safari Photobooth creëer je avontuurlijke beleving!

Jungle Safari photobooth huren? We verzorgen dit van A tot Z met 100% vermaak. De Jungle safari photobooth is een entertainment act met avontuurlijke attributen! Ludieke foto’s maken en printen in dierlijke setting! Heb jij een meeting in een dierentuin? Organiseer je iets met dieren thema of wil je het avontuurlijk gevoel in huis halen? Dan is de Jungle en safari photobooth een thema dat perfect past!

Het decor, de opmaak van de foto, de accessoires in jungle thema én de entertainer in ludiek kostuum zorgen voor een optimale photobooth beleving in avontuurlijke stijl!

Onze entertainers zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van uw gasten én voor een gastvrij en ludieke ontvangst. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor u als organisatie. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals rieten hoeden, opblaasdieren, panterbrillen, dierenmutsen én voorwerpen zoals een verrekijker en speer.

Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de Jungle Safari photobooth in een leuk decor! Basic is het groene achtergrond doek. We kunnen de photobooth ook verzorgen met decorpanelen of een banner speciaal voor jullie gemaakt.

Ook met green screen mogelijk voor verrassende achtergronden

Een andere optie is greenscreen. Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzondere achtergrond bij een haai, een leeuw temmend, liggend op een idyllisch strand of allerlei andere creatieve foto’s die gasten zelf niet kunnen maken!
De photobooth is zeer flexibel inzetbaar. Personeelsfeest, bedrijfsfeest op een relatieborrel of in een winkelcentrum als marketing machine! Er zijn vele toepassingen voor deze avontuurlijke entertainment-act.

Creëer een onvergetelijk feest of evenement met de jungle safari Photo Booth!

Boek de basic jungle safari Photobooth vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten.