Ludiek entertainment met veel marketing-mogelijkheden!

  • Gratis advies over uw marketingactie

    Onze ruime ervaring in fotomarketing zorgt voor een perfecte actie!

  • Marketing voor alle branches mogelijk

    Naamsbekendheid? Zichtbaarheid? Traffic op social media? Wij bereiken uw doel!

  • Opvallend op uw event en op social media!

    Booming social media door onze bijzondere foto’s!

Een groot effect met veel persoonlijkheid: Photobooth marketing

Een photobooth inzetten voor fotomarketing is een heel goed idee! Wij denken met u mee om een perfecte photobooth marketing actie op te zetten. Wij zijn op een ludieke manier aanwezig op uw evenement of beurs. De mentaliteit van een vriendelijke pittbull komt in ons los. Wij improviseren, communiceren en weten iedereen proactief te verleiden om de ‘marketingmachine’ te betreden. De foto wordt direct geprint. De opmaak van de photobooth foto maken we vooraf helemaal perfect in huisstijl, het thema van het evenement of met duidelijke call to action voor de fotomarketing.

Wij zijn uw visitekaartje!

Wij zijn op uw evenement ook uw visitekaartje. Persoonlijkheid en aandacht in de voorbereiding en tijdens de uitvoering is daarom erg belangrijk. Wat doet uw bedrijf, wat is er naast de photobooth nog meer te doen, wat gebeurt er met de foto’s? Allemaal vragen waarvan wij op de hoogte willen zijn om een goede gastheer-functie te kunnen vervullen als entertainers op de juiste manier gasten te ontvangen in onze photobooth.

Fotomarketing heeft altijd een doel.

Laat ons dit doel weten: vanuit dat doel stellen wij samen de marketingcampagne samen. Een flink aantal fotomarketing acties is door ons georganiseerd. Enkele voorbeelden uit onze ervaring van het gebruik van de photobooth voor een marketingactie:

Succesvolle fotomarketing verzorgen wij voor deze bedrijven