Ludiek entertainment met veel marketing-mogelijkheden!

  • Gratis advies over uw marketingactie

    Onze ruime ervaring in fotomarketing zorgt voor een perfecte actie!

  • Marketing voor alle branches mogelijk

    Naamsbekendheid? Zichtbaarheid? Traffic op social media? Wij bereiken uw doel!

  • Opvallend op uw event en op social media!

    Booming social media door onze bijzondere foto’s!

Fotomarketing dankzij de photobooth!

Een photobooth inzetten voor fotomarketing is een goed idee! Fotomarketing is origineel, opvallend en volledig te personaliseren! Naast dat een foto fungeert als dé perfecte giveaway, is fotomarketing ideaal voor het onder de aandacht brengen van een logo of marketingcampagne. Fotomarketing is dus een goede strategie om gezien te worden!

Fotomarketing door MyphotoboothNL

MyPhotoboothNL beschikt over veel ervaring op het gebied van fotomarketing. Wij zijn in staat om voor zeer uiteenlopende bedrijven een succesvolle fotomarketing actie uit te zetten. Naast de verschillende opdrachtgevers, is fotomarketing geschikt om in te zetten op diverse gelegenheden.

Fotomarketing op diverse gelegenheden

Een evenement, beurs of festival, allemaal geschikte locaties om gebruik te maken van fotomarketing. De photobooths van MyPhotoboothNL zijn aan te passen aan iedere gewenste vorm van fotomarketing. De photobooth beschikt namelijk over een hoge funfactor. Bezoekers ondergaan de beleving, waarna de foto ter plekke wordt afgedrukt. Naast dat het design van de photobooth inspeelt op de fotomarketing, is ook de opmaak van de foto’s zelf voorzien van de gewenste huisstijl!

Fotomarketing mét entertainer

MyPhotoboothNL onderscheidt zich van andere aanbieders op het gebied van fotomarketing. MyPhotoboothNL maakt namelijk gebruik van een photobooth mét entertainer! Deze entertainer benadert bezoekers proactief en trekt gasten op een positieve wijze over de streep om op de foto te gaan. Kortom, dit zorgt voor meer foto’s en dus een succesvolle fotomarketing.

Fotomarketing om gezien te worden

Het doel van het inzetten van fotomarketing kan enorm verschillen. Zo kan het zijn dat een bedrijf fotomarketing inzet om meer bezoekers naar hun website of social media te genereren. Maar ook meer naamsbekendheid is een veelvoorkomend doel van fotomarketing. Naast dat de foto’s tastbaar uit de photobooth komen, zorgen de foto’s ook voor enorme traffic op social media!

Op zoek naar advies omtrent fotomarketing? MyPhotoboothNL denkt graag mee over een ge-wel-di-ge fotomarketing actie!

Succesvolle fotomarketing verzorgen wij voor deze bedrijven