Photobooth & entertainment:

Gegarandeerd succes voor elk doel!

De photobooth is ideaal voor bedrijfsfeesten, relatiedagen, open dagen, productpresentaties en andere zakelijke evenementen.
Onze entertainer verwelkomt uw gasten of klanten in onze ‘open opstlling’-photobooth. Zo zien gasten het plezier van elkaar en kan onze entertainer perfect zijn instructies, improvisatie en humor overbrengen. De stijlvolle fotozuil heeft ingebouwd touchscreen en is voorzien van een professionele spiegel reflex camera voor super kwaliteit foto’s. De foto’s rollen binnen enkele seconden uit de photobooth. Klaar om mee te nemen. Uiteraard worden alle foto’s ook digitaal opgeslagen.

Altijd zorgen wij voor een maatwerk photobooth! Dat begint al bij de unieke opmaak van uw foto! Altijd geheel naar jullie wensen! Het persoonlijk contact vinden wij ook erg belangrijk. De photobooth heeft altijd een doel: fun, samenwerking, marketing of attentiewaarde. Samen zorgen wij voor een photobooth die perfect op uw evenement past.

De combinatie photobooth met entertainment is uniek en zorgt altijd voor leuke reacties van de gasten. Zo krijgen de gasten een persoonlijke beleving mee naar huis in plaats van een simpele foto!

Photobooth festival evenementen

Greenscreen foto entertainment

Foto entertainer (rondlopend)

Mobiele photobooth

Fotomarketing

Boomerang Photobooth

Videobooth Gif

De videozuil