Apres-ski photobooth een unieke sfeer en beleving!

Apres-ski photobooth in winterstijl

 • Een photobooth met totale beleving!

  Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

 • Unieke winterse sfeer met decors mogelijk

  In een skigondel of een boomstammen achterwand?

 • Full service! Onbeperkt printen en entertainment

  Onbeperkt printen is bij ons ook echt onbeperkt!

 • Ook voor winkelcentra en marketingacties

  Een creatieve marketingactie!

Après-ski Photobooth voor gegarandeerd plezier!

Après ski photobooth gezocht? Zoek niet verder! Compleet entertainment en ruime decoratie mogelijkheden. De après ski Photobooth zal uw gasten vermaak en plezier bieden in winterse sferen! Van dit onvergetelijk moment wordt een foto genomen en als fotoprint meegegeven aan de bezoeker als een mooi aandenken.
Het decor, de opmaak van de foto, de accessoires in winters thema én de entertainer in een bijpassend kostuum zorgen voor een sfeervolle photobooth beleving! Zelfs is het mogelijk met het thema te boeken met een gave ski-gondel en sneeuwmachine!

Onze entertainers zorgen voor een mooie glimlach bij uw gasten én voor een warm ontvangst van de gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete beleving voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie en eventueel te gebruiken op social media. Wij nemen een grote verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals wintermutsen, handschoenen, oorwarmers, brillen, hoeden, sjaals en winterse accessoires.
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de après ski photobooth in een leuk decor! Basic is het winters achtergrond doek. We kunnen de photobooth ook verzorgen met boomstam-houten achterwand, winterse decorpanelen of zelfs een skigondel! De sneeuwmachine is een absolute aandachtstrekker!
Een andere optie is greenscreen. Dan plaatsen wij een groene achterwand waardoor we als het ware een vrijstaande foto hebben en hier een gave achtergrond afbeelding achter plaatsen. Op de fysieke print komt een sneeuwbol, een slee, skihut of een andere gave foto te staan. Ook digitaal worden de foto’s met bijzondere achtergrond direct online geplaatst op uw gewenste social media kanalen. Dit maakt de après ski photobooth flexibel inzetbaar voor meerdere doeleinden. Personeelsfeest, bedrijfsfeest, op een kerstborrel of in een winkelcentrum als effectieve marketing machine! Er zijn vele toepassingen voor deze winterse entertainment-act.
Boek de basic après ski photobooth vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten. Of neem contact op voor een voorstel dat geheel op uw naar uw wensen wordt gemaakt. Bijvoorbeeld met gave decoraties of andere extra opties zoals een marketing campagne.