Na een hele rustige en vooral saaie tijd is er weer een flitser aan de horizon! Vanaf 1 juni gaan wij weer het land in met onze foto-activaties. Natuurlijk hopen wij op een veilige manier veel vrolijke en feestelijke gezichten te zien. We vertellen je graag meer over de maatregelen die wij nemen om dit veilig te laten verlopen en over de opties bij MyPhotobooth. 

 

Aanpassingen aan onze foto-activaties

Onze interactieve foto-activaties met entertainment hebben weinig aanpassingen nodig. Op alle vlakken kunnen we in de huidige opzet veilig entertainen en een mooie herinnering mee geven!

  • Is er een rij? Houd dan voldoende afstand. Dit zullen wij markeren op de vloer.
  • Loop binnen bij de ingang en naar buiten bij de uitgang van de act. Logisch hé? Dit staat aangegeven. Je merkt het wanneer je de fotostudio in mag.
  • De props: we nemen alleen de (eenmalige) accessoires mee die meegenomen mogen worden. Ook kunnen digitale props op het scherm worden toegevoegd.
  • Ga niet ‘met vreemden’ dicht bij elkaar staan in de photobooth. Familie of geliefden zijn geen probleem. We installeren de photobooth met veel ruimte.
  • Pak zelf je foto uit de photobooth, de glimlach krijg je er op afstand bij!
  • We komen maximaal met 1 entertainer die je een goed gevoel op afstand geeft.
  • Het scherm en de tafels worden zeer regelmatig gedesinfecteerd.
  • Voor bijeenkomsten tot 100 bezoekers gelden de tarieven voor privé-feesten (basic vanaf €495,- excl. reiskosten).

Check onze Facebook en Instagram voor het laatste nieuws. 

Greenscreen of GIF-Photobooth de beste keuze!

Het onderdeel dat wij altijd lekker fanatiek verzorgen – onze props – is op dit moment niet aan te raden. Daarom vervangen we deze door props voor eenmalig gebruik of digitale props op het scherm. Bij greenscreen-studio of een GIF-photobooth krijg je ook een printje mee maar zijn de props en accessoires minder belangrijk.

Met een greenscreen-studio maken we hele toffe en humoristische achtergronden op de foto. Hieruit kunnen gasten zelf kiezen op het scherm. Door de fanatieke achtergrond zijn props niet noodzakelijk. Zo waan je je toch in een casino, op vakantie of tussen de wilde dieren!

Een GIF-photobooth maakt razendsnel 4 toffe foto’s waarbij jouw poses het belangrijkste zijn. Dit zetten we om in een GIF-filmpje in huisstijl om direct digitaal naar bezoekers te mailen. Het standaard printje kun je natuurlijk ook meenemen.

Beide acts zijn in juli en augustus te boeken voor het photobooth+ tarief vanaf €550,- (excl. reiskosten).

Keep smiling! 

Lachen – dat is wat wij het liefste doen, de hele dag door, en we steken jou er graag mee aanEen lach is het mooiste dat je kunt dragen. Lachen is gezond en goed voor je, dat is al meermaals wetenschappelijk bewezen. Daarom blijven wij onze passie ook online delen met leuke foto’s. We maken er het beste van en hopen dat jij dat ook doet. Volg ons ook op Facebook en Instagram om regelmatig een lekkere dosis humor te ontvangen! 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp