De Rijdende Photobooth – Dennis & Dolf gaan op onderzoek uit!


Wat hebben we nog niet, vragen wij onszelf wel eens af! Van black-light photobooth tot greenscreen en van een tropische photobooth tot een gemaskerd bal! Allerlei thema’s overal in doorgevoerd. Vaak kregen wij de vraag of de photobooth te verplaatsen is, de dansvloer mee op kan of zelfs compleet rondrijdend op een festival! Dat zette Dolf en Dennis aan het denken! Vanaf mei is onze rijdende photobooth in vintage stijl helemaal klaar om zonder bekabeling lekker mee te nemen naar de gasten toe! Natuurlijk met entertainers, onbeperkt printen en de opmaak van de foto helemaal naar jullie wensen. Bekijk in het volgende filmpje hoe Dennis en Dolf tot deze act zijn gekomen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *