Fotohokje ‘kapot’? Bij ons komt dat niet voor!

Een fotohokje huren? Krijg je daar dan ook service bij? Dat is bij elk bedrijf anders en vaak kun je tussen alle aanbieders blijven vergelijken. Wat vind jij belangrijk als je een photobooth inzet? Ga daar vanuit en volg je gevoel! Dan maak je altijd de juiste keuze. Dat wil soms ook zeggen dat jouw keuze niet altijd de goedkoopste is. Zo werkt dat bij supermarkten maar ook bij entertainment en verhuur bedrijven.
Een té goedkoop fotohokje wil vaak zeggen dat er geen service is, ook niet als deze een storing geeft. Het blijft techniek dat zomaar ineens een foutmelding kan geven. Soms is het uren wachten op een monteur, net midden op jullie bruiloft of hét moment van je marketing actie.

Een veel gebruikte oplossing is het geld terug geven. Maar het is geen rotte appel die je even ruilt. Jij mist op jouw evenement een service om je memorabele momenten vast te leggen. Daar heb je op dat moment niets aan, ook niet op maandagmorgen als je gasten weg zijn.
Bij ons komen storingen of de printrol verwisselen ook wel eens voor. Gelukkig zijn wij er continue bij om deze problemen meteen op te lossen. Deze paar minuten draaien wij na onze afgesproken tijd gewoon even door. Dit is onze service zodat jouw mooie momenten gewoon door kunnen gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *