5 reden om de kerst photobooth te boeken!

5 reden om de kerst photobooth te boeken!

 

Onze photbooth entertainment in kerstsfeer is een van de meest geliefde thema’s. Bedrijven die een kerstborrel organiseren of winkels die een leuke dag voor klant houden zijn dol op de kerst photobooth. Tijdens kerst is er veel versiering terug te vinden overal en dat komt de sfeer tengoede. Mensen genieten van deze sfeervolle en gezellige tijd. Ideaal om die emotie vast te leggen op foto en jouw merk of bedrijf te verbinden aan dit onvergetelijk moment.!?

 

Jazeker een onvergetelijk moment. Wat MyPhotobooth onderscheidt van andere aanbieders van photobooths en fotohokjes is de entertainment. Wij komen voor een glimlach te bezorgen aan jouw gasten. We creëren een aangenaam moment door vermaak en dit vervolgens vast te leggen op foto. We het makkelijk gemaakt voor je en hieronder 5 redenen uiteengezet waarom een kerst photobooth.

 

 1. Vermaak

  Door onze persoonlijke entertainment zullen er alleen de leukste foto’s geknipt worden. De gasten of bezoekers worden op een leuke en spontane manier geactiveerd om deel te nemen aan de photobooth. Zelfs de zuurpruimen weten we vaak aan het lachen te brengen dat je collega’s er versteld van zullen staan. En niets is zo leuk als er wat vermaak is. Daardoor wordt de sfeer wat dynamischer van en minder stijfjes. Kerst photobooth, ideaal voor bij de kerst borrel.

 2. Verankering

  Een foto is een ideale manier om een emotie vast te leggen. Aangezien we altijd met persoonlijke entertainment werken hebben we veel invloed op dit moment. We hebben in het verleden bijvoorbeeld ook welleens gewerkt met een krijtbord prop waar gasten zelf iets opschreven. Bijvoorbeeld antwoord op de vraag, wat vond je vandaag het leukst. Of als je een compliment zou mogen geven, wat zou die dan zijn? Door dit moment vast te leggen op foto wordt een emotie, gedachte of mening werkelijkheid omdat het visueel vorm heeft gekregen.

 

 1. Herinnering

  Het is super gaaf om leuke momenten vast te leggen. Door onze super snelle HD printer kunnen we de gasten direct een foto mee geven. Niet iedere sessie één print. Iedereen op de foto krijgt een print. Zodat alle gasten een leuke herinnering mee naar huis krijgen. Naast de fysieke prints kunnen we de foto’s ook direct op facebook plaatsen of als digitaal bestand aanleveren. Zodat er eventueel nog een leuke activiteit mee gedaan kan worden.

 2. Interactie

  Aftellen van drie, twee, een en cheese. Nee wij doen het net iets anders. Onze entertainers maken connectie met de gasten zodat ze een onvergeteijk moment zullen hebben in de photobooth. Door de persoonlijke aandacht hebben we veel meer interactie met het publiek dan het statische fotohokje en dat zie je terug in het plezier van de gasten en de foto’s uiteraard.

 

 1. Verbinding

  Wil je de verbinding tussen collega’s, merk of bedrijven stimuleren? Dan zou de kerst photbooth daar ideaal voor geschikt zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij diverse mogelijkheden om verbinding te stimuleren. Wil je het beste in jouw medewerkers naar boven halen. Laat ze opschrijven op een krijtbord prop wat ze het meest aan hem/haar kunnen waarderen en dat leggen we vast op een foto. Uit ervaring weten we dat die foto in de meeste gevallen een leuke plek krijgt op het bureau, prikbord of een zichtbare plek.

 

Hopelijk hebben we een beeld kunnen creëren wat het voor jou zou kunnen betekenen om tijdens kerst een photobooth te boeken. Naast het standaard kerst thema zijn er nog diverse opties zoals bijvoorbeeld een greenscreen, videobooth, compleet decor en extra entertainment programma zoals een kerstman of een ander typetje.

 

Hebben we een interesse mogen wekken om meer te weten over de mogelijkheden van MyPhotobooth?
Kijk op onze speciale pagina voor bruiloften en particuliere feestenbedrijfsfeesten of marketingdoelstellingen.

Meteen informatie aanvragen? Mail of bel 0497-336317

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *