Social media op events

Social media-plan essentieel voor evenementen!
Of u een besloten of openbaar evenement organiseert, social media is een essentiële tool bij alle evenementen. Niet alleen voor marketingdoeleinden maar ook zeker voor de gastbeleving. Iedereen wil unieke en bijzondere momenten delen op social media. Wij vonden een artikel op een evenementen-website waarop het belang van social media wordt uitgelegd. Zo mooi om te lezen dan de diensten van Myphotobooth en Impact theateracts perfect aansluiten op de conclusies in dit artikel! Kom maar op als wij onze visie, ideeën en mogelijkheden met u delen!

Check dit artikel op mijn linkedin pagina.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *