Waarom een fotohokje huren?

Je kunt een fotohokje huren of een complete beleving ontvangen met entertainment dat we in beeld brengen middels een fotohokje!
Waarom een fotohokje huren zonder entertainment? Het plezier zit vaak verstopt achter een gordijntje en dat is zonde! Het plezier dat mensen ervaren in een fotohokje of Photobooth werkt aanstekelijk zodra andere gasten het ook zien. Myphotobooth doet het daarom anders dan vele andere fotohok aanbieders!

Wij laten iedereen mee genieten van de act en trekken op subtiele manier de aandacht.

Myphotobooth maakt expres geen gebruik van een tradiotioneel concept “fotohokje”. Bij het gebruik van een letterlijk hokje bevind zich het plezier achter de gordijntjes. Dat ziet niemand. Dat is zonde want het plezier motiveert andere gasten om foto’s te maken als ze zien dat het leuk is. De photobooth zoals wij deze plaatsen wordt altijd begeleid door een entertainer die zorgt dat de foto’s kwalitatiever, mooier, creatiever en er een flinke dosis humor en enthousiasme aan toegevoegd worden. Wij kennen geen schaamte of terughoudendheid om foto’s te maken en dat levert onvergetelijke foto’s waar gasten later nog plezierig op terug kijken. De entertainers breken het ijs en zorgen voor meer hilarische foto’s. Met een groot accessoirepakket kunnen gasten steeds nieuwe foto’s maken met nieuwe accessoires.


Hoe ziet onze foto-opstelling eruit?

Myphotobooth maakt gebruik van een stijlvolle fotozuil met achtergrond. Deze opstelling is flexibel in te zetten. In een Amsterdams herenhuis op de 2e verdieping: geen probleem! Weinig ruimte of een laag plafond, een trap zonder lift? Het is allemaal geen probleem!
Onze entertainers komen altijd in een ludiek kostuum. We trekken hiermee de aandacht op een organische wijze en zorgen voor interactie: dát vormt de basis van een mooie foto.

Een afgesloten fotohokje is vaak een eye-catcher! Met ons felxibele in te zetten entourage kunnen wij de sfeer geheel afstemmen op de noden van uw evenement. Wij maken regelmatig een decor geheel in thema: Een apres ski photobooth met skilift, sneeuwmachine en decorpanelen, een oktoberfest booth met boomstam-houten achterwand en rekwisieten of een theatergordijn. Nieuw is onze achterwand festival-stijl. Chique, aantrekkelijk én met verlichting. Hierbij kunnen we ook een bellenblaasmachine als special effect toevoegen

Wat is het verschil tussen MyPhotobooth en andere fotohokje aanbieders?

Persoonlijkheid en entertainment: onze medewerkers maken het verschil!
Wij zijn geen ‘massa is kassa’ photobooth bedrijf. Wij houden van persoonlijkheid in het contact vooraf, het creeëren van een photobooth aangepast op jullie wensen en interactie met de gasten bij ons entertainment. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een groot aanpassingsvermogen, proactieve houding en denken graag mee in uw doelstelling. Hoe komt de photobooth het beste tot zijn recht op uw evenement? Die vraag staat centraal om een succesverhaal te creëren.

Extra bijkomstigheid: de foto’s krijg je in groot formaat digitaal nageleverd zodat je de foto’s nadien ook nog kunt gebruiken, geheel vrijblijvend en rechtenvrij. of

Hebben we een interesse mogen wekken om meer te weten over de mogelijkheden van MyPhotobooth?
Kijk op onze speciale pagina voor bruiloften en particuliere feesten, bedrijfsfeesten of marketingdoelstellingen.

Meteen informatie aanvragen? Mail of bel 0497-336317