Photobooth props maken

Wat zijn photobooth props?

Veel mensen kennen de lippen, brillen en snorren op stokjes. Dat zijn de bekendste photobooth props. Bij onze photobooth zitten veel meer props! Leuke monden ‘voor aan je neus’, tekstbordjes, krijtvordjes én photobooth props op stokje maar dan helemaal in thema.

Kun je ook zelf photobooth props maken?

Maar natuurlijk kun je zelf photobooth props maken! Wees creatief en print wat ludieke vormen uit. Op karton plakken voor de stevigheid en uitknippen maar. Met stevige tape zet je een dikke satéprikker vast. Dit kost best veel tijd, maar met gezellige mensen is een knutselclubje zo opgericht!
Geen tijd? Wij laten zelf photobooth props maken door onze vaste ontwerpster. Speciaal voor u ontworpen en gemaakt. Vanaf 4 stuks voor €60,- (excl. btw). Deze props mag je natuurlijk houden.

Waarom nemen wij extra accessoires mee?

Wij houden van plezier, creativiteit en veel humor. Met een paar photobooth props op stokje ben je zo door je creativiteit heen. Daarom nemen wij een grote kist vol accessoires mee! Vol met pruiken, hoedjes, brillen, boa’s en gekke voorwerpen om elke foto helemaal té gek te maken. Pas maar op want onze entertainer houd ervan om er nog een schepje bovenop te doen!