Photobooth board op Pinterest

Pinterest is een fantastische online tool die ik ontdekte toen ik ging trouwen. Het is een soort online prikbord waarop je verzamelingen kunt maken van plaatjes die je online vindt. Heel leuk om inspiratie op te doen over bepaalde onderwerpen of om te kwijlen over mooie dingen die anderen hebben verzameld. Als je een account hebt, kun je zelf pinboards maken, maar je ook abonneren op pinboards van anderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een pinboard over: reisbestemmingen, wooninspiratie, mode, recepten etcetera. En veel, heel veel boards met trouw- en feestinspiratie voor aanstaande bruidsparen.

Om inspiratie op te doen en die met anderen te delen, heb ik zelf een pinboard gemaakt met photobooth inspiratie waarop ik foto’s van leuke accessoires, achtergronden, props en poses verzamel. Je vindt het pinboard hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *