Nieuw: een photo booth op je kinderfeestje!


De KidzFun entertainmentcaravan

De KidzFun entertainmentcaravan

Wat is er leuker op een kinderfeest dan een ouderwets verkleedpartijtje? Een tijdje geleden sprak ik Dennis, de eigenaar van Kidzfun kinder- en jeugdevenementen. Ik vertelde enthousiast over MyPhotobooth en al snel ontstond het idee om een samenwerking aan te gaan.

Na een periode van brainstormen en voorbereiding hebben we vanmiddag ons nieuwe concept officieel gelanceerd. Op de opening van de nieuwste Kidzfun vestiging in Kaatsheuvel ging de Kidz Photobooth in premiere.

Het idee: de kinderen worden door de assistent ontvangen. Hij helpt de kinderen met verkleden in zijn winkeltje met allerlei leuke kledingstukken en accessoires, waarbij natuurlijk een beroep wordt gedaan op de fantasie van de kinderen! Dan horen we ineens een stem vanuit de entertainmentcaravan roepen: “Zijn er al kinderen?” De kinderen mogen de geheimzinnige caravan betreden.

De koffer met accessoires

De koffer met accessoires

Binnen is een ministudio ingericht waarin de foto-mevrouw die de kinderen op allerlei leuke manieren op de foto zet: gekke bekken trekken, handen in de lucht, boos kijken etc. De kinderen kunnen de foto direct zien op het scherm. Is deze niet gek genoeg? Dan maken we er nog één maar dan nog maffer. De kinderen mogen weer naar buiten. Maar waar is de foto? Er klinken toeters en bellen en de brievenbus begint te bewegen! De kinderen kijken samen met de assistent wat er in de brievenbus zit: Hun foto! Deze krijgen ze natuurlijk mee naar huis.

Het concept was een groot succes; zowel de kinderen als de ouders hebben genoten en er zijn veel leuke, gezellige en gekke foto’s gemaakt. Zie hieronder een sfeerimpressie.

Ziet u de Kidz Photobooth wel zitten? Bijvoorbeeld op uw feest, braderie, festival of evenement? Neem dan contact op voor een offerte op maat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *