Hoe gebruik je een photobooth voor fotomarketing of event fotografie?

Wat is fotomarketing?
Het maken en weggeven van foto’s wordt altijd als een verrassend en sympathiek gebaar ervaren. Een foto van uw klant is de perfecte give away en een ideaal medium voor uw logo of reclameboodschap; het is een tastbaar, persoonlijk souvenir met uw merk erop, dat uw klanten meenemen, bewaren en steeds opnieuw bekijken. Op de foto kan uw merk, logo of reclameboodschap gedrukt worden, maar ook een link naar uw website of een QR-code, waarmee u traffic naar uw website genereert. Denk bijvoorbeeld ook aan het uitbreiden van uw database door de klant te vragen naar zijn e-mailadres.

Photobooth op netwerkborrel AmsterdamWaar fotomarketing?
Fotomarketing met MyPhotobooth is uitermate geschikt voor:

  • Beurzen
  • (Klant)evenementen
  • Feesten en festivals
  • Point of sale toepassingen
  • Marketingacties

Hoe is MyPhotobooth geschikt voor fotomarketing?
MyPhotobooth combineert een positieve, memorabele ervaring ter plekke met een leuke give away achteraf. Foto’s uit de MyPhotobooth onderscheiden zich van reguliere fotomarketing omdat ze een enorm hoge funfactor hebben. Omdat klanten zelf hun eigen foto’s maken (door middel van een apparaat met touchscreenbediening), voelen ze zich vrijer dan wanneer een fotograaf de foto maakt. Omdat het maken van de foto op zich al leuk is, zal een klant graag meer tijd doorbrengen in de photobooth en dus langer in aanraking zijn met uw merk. Door de foto’s achteraf online en via social media aan te bieden, verlengt u de positieve ervaring. De photobooth biedt veel mogelijkheden voor personalisatie door middel van achtergronden en accessoires. Het is zelfs mogelijk om het apparaat zelf te voorzien van uw branding en boodschap.

Social media en foto marketing
Foto’s en social media zijn een perfecte marketingcombinatie. Door photobooth foto’s op uw social media profiel te plaatsen, maakt u het makkelijk voor uw klanten om de foto te delen met hun netwerk. Wist u dat de gemiddelde persoon 130 Facebook-vrienden heeft, die allemaal in aanraking komen met uw merk als deze persoon uw foto deelt? Dat betekent een exponentiele toename van uw bereik.

Wilt u verder praten over de mogelijkheden van MyPhotobooth voor fotomarketing? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *