My photobooth op je themafeest.

Geef je een (thema)feestje? De photobooth biedt volop mogelijkheden om te personaliseren en uit te breiden met diverse opties die aansluiten bij je thema, zoals een verkleedkist vol gekke brillen, hoeden en pruiken. Dat kan door de achtergrond van de booth te veranderen maar ook door het toevoegen van pakketten met melige attributen en accessoires helemaal in stijl met je themafeest. Voor nog meer feestvreugde en natuurlijk hilarische foto’s.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s:

  • een sixtiesfeest met pruiken, bloemen in je haar en een heftige bloemetjesachtergrond.
  • Een Gooische Vrouwenfeest met parelkettingen en burberrysjaals.
  • Een halloweenfeest met maskers, pompoenen, heksenhoeden.
  • Een Ik Hou Van Holland feest met oranje sjaals, hoeden, Nederlandse vlag, tulpen, molens etc
  • Een burlesque feest met maskers, hoeden, veren en waaiers

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je een thema dat niet in ons assortiment zit? Misschien is het een leuke toevoeging voor ons aanbod. In overleg kijken we of we samen met jou een pakket samen kunnen stellen om te gebruiken in de photobooth.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *