My photobooth op je bruiloft

Blijvende herinneringen aan je trouwfeest zijn erg belangrijk. Daarom huur je tenslotte een dure fotograaf in als je gaat trouwen en misschien ook wel een videograaf. Maar in de late uurtjes tijdens het feest zijn die vaak al naar huis en worden er geen professionele foto’s meer gemaakt. Terwijl juist dan vaak de feestvreugde het grootst is. In het verleden werd dit vaak opgelost door her en der wegwerpcamera’s op bruiloften neer te leggen zodat de gasten zelf foto’s kunnen maken. Dit is een leuke optie, maar de kwaliteit van die foto’s is niet optimaal. Met een beetje pech zit je met een berg onderbelichte, mislukte foto’s.

Met My Photobooth op je bruiloft ben je verzekerd van een onbeperkt aantal hoge kwaliteit, hoge resolutie foto’s. Doordat je feestgasten meteen het resultaat zien, zullen ze steeds weer proberen om een nóg gekkere of leukere foto van zichzelf te maken. Een photobooth is zowel leuk op de dag zelf als achteraf en dus een superleuke toevoeging aan jullie trouwdag.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] een trouwfeest denken mensen er vaak niet aan om foto’s te maken. Logisch: ze hebben het te druk met feesten. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *