Origineel gastenboek met photobooth foto’s

Een origineel gastenboek op je bruiloft of feest is dé manier voor je gasten om een persoonlijke boodschap achter te laten. Zo’n persoonlijke boodschap wordt natuurlijk nog leuker met een foto erbij. Hieronder wat ideeën om een photobooth in te zetten voor je gastenboek.

My Photobooth is een automatische fotozuil voor feesten, huwelijken en evenementen, die ook  de mogelijkheid biedt om een foto af te drukken (net zoals vroeger in een pasfotohokje). Je gasten nemen plaats, drukken op de knop en er wordt een foto gemaakt. De foto wordt direct geprint, zodat je gasten hun foto meteen kunnen inplakken in het gastenboek en er hun persoonlijke boodschap bij kunnen schrijven. Zo wordt je boek persoonlijk en bijzonder, een leuk alternatief voor een traditioneel receptieboek. Je kunt er ook voor kiezen om een mooi fotoboek te laten drukken van je photobooth foto’s en je gasten op een later moment te vragen er iets bij te schrijven, zoals dit boek:

Een andere optie is om de gasten op de foto te laten gaan mét hun persoonlijke boodschap. Je kunt de photobooth namelijk uitbreiden met beschrijfbare tekstballonnen, waarop gasten kunnen schrijven wat er op dat moment in hun opkomt.

Je kunt er ook voor kiezen om een thema(kleur) aan de foto’s te geven, door het gebruik van accessoires en een achtergrond in een bepaalde kleur of thema. Als je je foto’s nog verder wilt personaliseren, zorgen wij ervoor dat jouw logo, trouwdatum of thema in de foto’s verwerkt wordt.

Wil je de foto’s ook aan je gasten mee geven als origineel bedankje voor je huwelijk? Dan zorgen wij ervoor dat elke foto automatisch twee keer geprint wordt.

Meer informatie? Hier vind je onze pakketten en prijzen of kun je contact opnemen.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] achteraf terug te kijken. Maar ook om op Facebook of Hyves te plaatsen, te gebruiken als origineel gastenboek, als bedankje of bedankkaartje, om een album van te maken, om aan de muur te hangen. En natuurlijk […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *