5 redenen om een Photobooth op je bruiloft of feest te boeken

1. Een photobooth is leuker dan wegwerpcamera’s

Wegwerpcamera’s zijn al heel erg ingeburgerd in feest- en trouwland. Dat is op zich logisch: wegwerpcamera’s zijn goedkoop, iedereen kan ze bedienen en het is leuk om je feest te herbeleven vanuit het perspectief van je gasten. Helaas vallen de resultaten van een wegwerpcamera vaak tegen: veel over- of onderbelichte foto’s, veel onzinfoto’s en de kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven. Met een Photobooth ben je verzekerd van superscherpe, heldere en hoge kwaliteit foto’s. Dat komt door de hoge resolutie spiegelreflexcamera en de professionele belichting. Leuk voor een album, voor Facebook, maar ook goed genoeg voor een vergroting aan de muur. In tegenstelling tot een wegwerpcamera kunnen mensen het resultaat van de photobooth meteen terugzien. Daardoor blijven ze foto’s maken en worden de foto’s steeds gekker, leuker, meliger. En heb jij meer foto’s!

2. De foto’s zijn een blijvende en tastbare herinnering aan je trouwfeest

Tijdens een trouwfeest denken mensen er vaak niet aan om foto’s te maken. Logisch: ze hebben het te druk met feesten. Daardoor heb je vaak niet meer dan een handjevol foto’s van je feest. Terwijl het feest juist het leukste onderdeel is van een trouwdag. Met de foto’s uit de Photobooth heb je een blijvende en tastbare herinnering aan je feest.

3. Je kunt de foto’s blijven gebruiken voor je gastenboek, bedankje, bedankkaarten, album etc.

Natuurlijk zijn de foto’s leuk om achteraf terug te kijken. Maar ook om op Facebook of Hyves te plaatsen, te gebruiken als origineel gastenboek, als bedankje of bedankkaartje, om een album van te maken, om aan de muur te hangen. En natuurlijk om te gebruiken als “chantagemateriaal” voor toekomstige verjaardagen, bruiloften etc  😉

4. De funfactor is enorm

Het gaat niet alleen om de foto’s, maar ook om de lol op het moment zelf. De photobooth staat garant voor uren plezier. Je gasten zullen er nog lang over napraten hoe leuk het was in de photobooth. Mensen die elkaar niet kennen, gaan met elkaar op de foto en vervolgens samen los op de dansvloer. Gasten staan er zelfs voor in de rij (écht, we hebben het gezien!).

5. Je kunt de photobooth helemaal personaliseren, bijvoorbeeld voor je bedrijfsfeest

Door middel van de achtergrond en verschillende accessoires is de photobooth helemaal te personaliseren. Heb je een bedrijf en wil je het logo van je bedrijf op de achtergrond? Dat kan! Ook door middel van een watermerk in de foto kun je je logo of beeldmerk in de foto’s verwerken. Of misschien heb je een themafeest en wil je de achtergrond matchen met een thema. Ook dat is, in overleg, mogelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *