Photobooth in tropische beach thema!

Check onze video tijdens Elsom open air festival!

 • Photobooth in zomerse sferen!

  Een unieke gethematiseerde photobooth!

 • Veel accessoires en props

  Opblaasfiguren, palmbomen, zonnehoeden en te gekke brillen!

 • Humorvol entertainment in ludiek kostuum

  Onze entertainer zorgt voor improvisatie, humor en interactie met uw gasten!

 • Special effect: Bellenblaasmachine!

  Creëer een echte beleving in de photobooth!

Creëer een zomerse beleving met de photobooth!

Tropical beach photobooth huren? We verzorgen dit van A tot Z met 100% entertainment. De tropical beach photobooth is een entertainment act met zomerse attributen! Ludieke foto’s maken en printen in zomerse sferen! Geef jij een zomers themafeest? Organiseren jullie iets in een beachclub of wil je de warmte van de zomer in huis halen? Dan is de tropical beach booth perfect!

Het decor, de opmaak van de foto, de accessoires in zomers thema én de entertainer in ludiek kostuum zorgen voor een optimale photobooth beleving in vakantie stijl! Zelfs mogelijk met bellenblaasmachine!

Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor én voor een gastvrije en ludieke ontvangst van uw gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals zonnebrillen, hawaiikranen, zomerhoeden, opblaas palmbomen en dieren en natuurlijk zonnige photobooth props op stokje.

Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de tropical beach photobooth in een leuk decor! Basic is het achtergrond doek met opblaasfiguren. We kunnen de photobooth ook verzorgen met decorpanelen of een banner speciaal voor jullie gemaakt.

Ook met green screen mogelijk voor verrassende achtergronden

Een andere optie is greenscreen. Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzondere achtergrond bij een haai, surfend op hoge golven, liggend op een idyllisch strand of allerlei andere creatieve foto’s die gasten zelf niet kunnen maken!
De tropical beach photobooth is zeer flexibel inzetbaar. Personeelsfeest, bedrijfsfeest op een relatieborrel of in een winkelcentrum als marketing machine! Er zijn vele toepassingen voor deze zomerse entertainment-act.

Kosten photobooth

De basic tropical beach photobooth is al te boeken vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten.

Myphotobooth is een succes geweest bij de volgende bedrijven