Photobooth sinterklaas uniek voor: Sinterklaasmiddag winkelcentra Marketingactie sinterklaasintochten

 • Fantastisch aandenken

  De foto zullen kinderen lang bewaren! Ook opa, oma, papa en mama houden willen een foto!

 • Full service! inclusief entertainment

  Onze entertainers voor humor, improvisatie én zeer kindvriendelijk!

 • Gratis marketing toevoegen

  Social media boost voor winkels, evenementen en merken!

 • Mét sint en piet op de foto

  Meet, greet and take a picture!

Photobooth sinterklaas huren

Photobooth sinterklaas huren? Wij verzorgen het compleet, inclusief entertainment speciaal voor kinderen.  De photobooth sinterklaas is geheel in thema uitgevoerd. Erg leuk bij een sinterklaasviering, marketingactie óf in een winkelcentrum!
De kinderen verkleden zich met toepasselijke accessoires, nemen eventueel papa of mama mee en maken samen met onze entertainer enthousiaste foto’s in onze kleine fotostudio. Deze worden direct uitgeprint! Wij maken gebruik van een ‘open photobooth opstelling’ zodat kinderen het plezier van elkaar zien. Onze grote koffer vol met verkleedspullen zorgt ervoor dat kinderen veel vaker terug komen. Voor de photobooth sinterklaas werken wij samen met KidzFun Fantastisch Kindervermaak.

Photobooth sinterklaas: compleet verzorgd entertainment

Bij photobooth sinterklaas zorgen wij voor een grote verkleedkoffer vol met accessoires om op de foto te gaan. Kleine meiters, pietenmutsjes, boa’s, hoeden, brillen, diadeems en veel meer props speciaal voor kids. Een basic achtergrond-doek met glitters, rood of wit. Of wil je een sinterklaasstoel of het decor in festival stijl?
De keuze voor fotoformaten en plaatsing van de foto’s is reuze! Fotostrip of 10×15 foto? Waar komen de foto’s? Wat willen jullie in de opmaak? Een logo/tekst of sinterklaas afbeeldingen? Wij zorgen voor een gewenst ontwerp!
Eén van de belangrijkste onderdelen van onze photobooth sinterklaas is het kinder-entertainment. In ludiek kostuum zorgen wij voor interactie, humor en instructies voor de kinderen. Wij maken een compleet spektakel waar de kinderen van genieten!

Photobooth sinterklaas huren voor  uur vanaf €550,- exclusief btw en reiskosten. Graag sturen wij u een offerte op maat afhankelijk van uw specifieke wensen.

Kindershow toevoegen?

Is de photobooth onderdeel van een voorprgramma voordat sinterklaas komt? Onze entertainers zorgen voor een interactief introductieverhaal om de kinderen enthousiast te maken. Daarna gaan de kinderen op de foto. Als sinterklaas er bijna is worden de foto’s verstopt en zingen we voor sinterklaas. Daarna krijgen sinterklaas en zijn pieten de grootste verrassing ooit te zien! Geweldige foto’s van de kinderen.
Voor deze toevoeging geldt een supplement m.b.t. de kosten. Op basis van uw wensen en programma verzorgen wij een offerte.

Photobooth voor sinterklaas is een succes geweest bij de volgende bedrijven