Gethematiseerde kerst photobooth met entertainers! Altijd een succes!

 • Photobooth geheel in kerst-sfeer

  Een photobooth met kerst accessoires, entertainer in kerstpak én de opmaak helemaal in december-stijl!

 • Gratis marketing toevoegen

  Social media boost voor winkels, evenementen en merken!

 • Full service! inclusief entertainment

  Onze entertainers voor humor, improvisatie én zichtbaarheid!

 • Uw gasten in ons decor!

  Uw gasten in een arrenslee, kersthuisje of bij de kerstman? Zelfs de sneeuwmachine kan mee!

Photobooth Kerst huren

Photobooth kerst huren? Wij verzorgen het compleet, inclusief entertainment.  De kerst photobooth is geheel in thema uitgevoerd. Erg leuk bij een kerstborrel, personeelsfeest, marketingactie óf in een winkelcentrum!
Uw gasten maken enthousiaste foto’s in onze kleine fotostudio. Deze worden direct uitgeprint! Wij maken gebruik van een ‘open photobooth opstelling’ zodat gasten het plezier van elkaar zien. Dit enthousiasmeert andere gasten om in de kerst photobooth hilarische foto’s te maken.

Kerst Photobooth: compleet verzorgd entertainment

Bij de kerst photobooth zorgen wij voor een grote box vol met kerst accessoires om op de foto te gaan. Kerstmutsen, boa’s, hoeden christmas brillen, (rendier)diadeems, kerstballen en een opblaasbare kerstboom en champagne fles. Ook een aantal cique glitter and glamour photobooth props op stokje zijn bijgevoegd.
De kerst foto booth heeft meerdere keuzes in achtergronden. Een basic achtergrond-doek met glitters, rood of kerstprint. Of wil je een complete arrenslee, nep kerstbomen decor of het decor in festival stijl?
De keuze voor fotoformaten en plaatsing van de foto’s is reuze! Fotostrip of 10×15 foto? Waar komen de foto’s? Wat willen jullie in de opmaak? Een logo/tekst of kerst afbeeldingen? Wij zorgen voor een gewenst ontwerp!
Eén van de belangrijkste onderdelen van onze kerstmis photobooth is het entertainment. In ludiek kostuum zorgen wij voor interactie, humor en kwalitatieve foto’s in de kerst photobooth. Wij maken een compleet spektakel waar uw gasten niet omheen kunnen!

Photobooth kerst huren voor 4 uur vanaf €650,- exclusief btw en reiskosten. Graag sturen wij u een offerte op maat afhankelijk van uw specifieke wensen