Photobooth foute party: Altijd één groot feest!

 • Photobooth helemaal in fout thema

  Wij maken van de photobooth een compleet fout paleis!

 • Gratis marketing toevoegen

  Social media boost voor festivals, evenementen en feesten!

 • Full service! inclusief entertainment

  Onze entertainers voor humor, improvisatie én zichtbaarheid!

 • Wij brengen beleving!

  Een foute achterwand of festivaldecor met sneeuw, bellen of rook!

 • Onbeperkt printen is ook echt onbeperkt!

  Niet 1 print per sessie! Nee! Iedereen krijgt een foto ook al sta je er met veel vrienden op!

Photobooth foute party

Wil jij de photobooth foute party boeken? Onbeperkt printen, gekke accessoires en entertainment vol improvisatie en een flinke dosis humor! Wij verzorgen dit compleet, inclusief entertainment. De photobooth is knotsgek in thema uitgevoerd. Samen met de foute party van Q music worden wij ook geboekt.
Uw gasten maken enthousiaste foto’s in onze kleine fotostudio. Deze worden direct onbeperkt uitgeprint! Wij maken gebruik van een ‘open photobooth opstelling’ zodat gasten het plezier van elkaar zien. Dit enthousiasmeert andere gasten om in de  photobooth hilarische foto’s te maken.

Photobooth foute party: compleet verzorgd entertainment

Myphotobooth zorgt wij voor een grote box vol met foute accessoires om op de foto te gaan. Opvallende boa’s, hoeden, brillen, te gekke bordjes en maffe voorwerpen.
De keuze voor fotoformaten en plaatsing van de foto’s is reuze! Fotostrip of 10×15 foto? Waar komen de foto’s? Wat willen jullie in de opmaak? Een logo/tekst of kerst afbeeldingen? Wij zorgen voor een gewenst ontwerp!
Wij maken van de photobooth een complete entertainment-act. In ludiek kostuum zorgen wij voor interactie, humor, inspiratie en veel lol! Wij maken een compleet spektakel waar uw gasten niet omheen kunnen!

Photobooth kerst huren voor 4 uur vanaf €650,- exclusief btw en reiskosten. Graag sturen wij u een offerte op maat afhankelijk van uw specifieke wensen

Photobooth foute party is een succes geweest bij de volgende bedrijven