Bierfeest of oktoberfest photobooth: Viel spass und stimmung!

 • Maak de sfeer tastbaar met een foto!

  Jullie gasten nemen de foto mee om de gezelligheid thuis terug te kijken! Dat is mooie reclame!

 • Photobooth helemaal in oktoberfest stijl!

  Wij thematiseren de hele oktoberfest photobooth: Accessoires, kostuum entertainers, opmaak van de foto en het decor passen wij aan!

 • Mooie decors voor totale beleving

  Wat dacht je van een boomstam houten achterwand? Een skigondel of een tiroler hutje? De photobooth past perfect in dit decor!

 • Koppel gratis een marketingactie aan je evenement!

  Wij helpen je gratis mee om extra reclame te maken op social media!

Daverend succes op je bierfeest met de oktoberfest photobooth!

In lederhosen, met Duitse hoedjes en bierfeest accessoires maken de gasten de leukste foto’s. Deze krijgen ze gratis mee! Een bierfeest is al één groot feest. Maar wat jullie gasten niet verwachten is een photobooth op een oktoberfest! Dit entertainment-concept verzorgen wij geheel in Duitse of oktoberfest stijl zodat dit perfect op jullie feest past. De feestvreugde wordt versterkt in de photobooth maar gaat ook mee naar huis of op internet. De print krijgen de gasten mee én de digitale foto’s kunnen op facebook geplaatst worden voor extra traffic op social media.

De Oktoberfest photobooth heeft een uitnodigende, open opstelling waarbij iedereen het plezier in onze kleine fotostudio kan zien en beleven. Dit werkt aanstekelijk, zodat gasten meerdere keren terugkomen. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals duitse hoedjes, oktoberfest accessoires, bierbrillen, boa’s, gekke mutsen, heidie pruiken en speciale oktoberfest props op stokje.
Natuurlijk passen wij de opmaak van de foto helemaal aan op jullie wensen én komen onze entertainers in gepast kostuum.
En het decor van de oktoberfest photobooth? Dat kan een basic achtergrond doek zijn, een boomstam houten wand met rekwisieten of een compleet chalet als decor! De sneeuwmachine kan ook altijd mee!
Ook kun je kiezen uit diverse fotoformaten, fotoplaatsingen, opmaak en eventueel greenscreen.
Bij greenscreen plaatsen wij jullie gasten op een berglandschap, in een bierstube of in een bierpul! Gegarandeerd succes op uw oktoberfest!

Organiseer jij een openbaar bierfeest, een personeelsfeest in thema of een gezellig feest met je vereniging? Ook buiten oktober is de oktoberfest photobooth een succes! De oktoberfest photobooth is te boeken vanaf €750,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten.

Myphotobooth is een succes geweest bij de volgende bedrijven