Photobooth met entertainer geheel in halloween thema!

 • Een photobooth met totale beleving!

  Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

 • Opvallende marketing op social media

  Genereer traffic op social media om de promotie van uw volgend evenement of naamsbekendheid te vergroten.

 • Full service! Onbeperkt printen en entertainment

  Onbeperkt printen is bij ons ook echt onbeperkt!

 • In photobooth of greenscreen variant mogelijk

  Ludieke achtergronden door greenscreen of gethematiseerde chique props met de photobooth!

Halloween photobooth entertainment inzetten? Compleet met fanatieke entertainer; gegarandeerd succes. De enige in Nederland! Perfect voor o.a. pretpark, spooktocht, bedrijfsfeest of marketing actie! Geheel in halloween thema met bijpassende props, ludieke achtergrond en opmaak naar wens! Wij zorgen voor een griezelige of grappige photobooth beleving in halloween-stijl!
Kindvriendelijk of écht eng? Gethematiseerd in een ruimte of als losstaande act?! Wij zijn flexibel inzetbaar en denken graag mee!

Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis horror of humor én voor een ludiek ontvangst van je gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie.Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol halloween-attributen zoals maskers, spookattributen, enge artikelen, heksenneuzen en natuurlijk nep-bloed.
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de halloween photobooth inclusief greenscreen of backdrop. Echt een aandachtstrekker!
Wat is greenscreen? Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzondere achtergrond in haunted mansion, crazy hospital of met een heks of weervolf. Een achtergrond voor een foto die die gasten zelf niet kunnen maken!
Halloween photobooth entertainment is zeer flexibel inzetbaar. Makkeliojk te integreren in een spookhuis, als entree act, marketingactie of op een themafeest. Check de photobootg als marketing machine!
De basic halloween photobooth is al te boeken vanaf €650,- voor 4 uur met entertainer exclusief btw en reiskosten. Voor meerdere dagen, extra special effects, extra entertainers maken wij graag samen een entertainment- en marketing plan.

Myphotobooth is een succes geweest bij de volgende bedrijven