Apres-ski photobooth een unieke sfeer en beleving!

Gethematiseerde photobooth in apres-ski en winterstijl!

 • Een photobooth met totale beleving!

  Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

 • Unieke winterse sfeer met decors mogelijk

  In een skigondel of een boomstammen achterwand?

 • Full service! Onbeperkt printen en entertainment

  Onbeperkt printen is bij ons ook echt onbeperkt!

 • Ook voor winkelcentra en marketingacties

  Een creatieve marketingactie!

Laten wij uw gasten lachen in de apres-ski photobooth in wijnterstijl?

Après ski photobooth gezocht? Zoek niet verder, want wij zijn het feestteam! Compleet entertainment gegarandeerd. De après ski photobooth is een entertainment act in winterse sferen! Ludieke foto’s maken en printen après ski stijl!
Het decor, de opmaak van de foto, de accessoires in winters thema én de entertainer in ludiek kostuum zorgen voor een optimale photobooth beleving in winterse sfeer! Zelfs mogelijk met ski-gondel en sneeuwmachine!

Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor én voor een gastvrije en ludieke ontvangst van je gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie.Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals wintermutsen, handschoenen, oorwarmers, brillen, hoeden, sjaals en winterse accessoires.
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de après ski photobooth in een leuk decor! Basic is het winters achtergrond doek. We kunnen de photobooth ook verzorgen met boomstam-houten achterwand, winterse decorpanelen of zelfs een skigondel! De sneeuwmachine is ook altijd een aandachtstrekker!
Een andere optie is greenscreen. Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzondere achtergrond in een sneeuwbol, op een slee, in een skihut of allerlei andere creatieve foto’s die gasten zelf niet kunnen maken!
De après ski photobooth is zeer flexibel inzetbaar. Personeelsfeest, bedrijfsfeest op een kerstborrel of in een winkelcentrum als marketing machine! Er zijn vele toepassingen voor deze winterse entertainment-act.
De basic après ski photobooth in winter stijl is al te boeken vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten. Vraag een offerte aan

Myphotobooth is een succes geweest bij de volgende bedrijven